Produkt otrzymany w wyniku fermentacji mleka z użyciem charakterystycznej mikroflory jogurtowej
Znakomity do zużycia bezpośredniego jak i na śniadania, do płatków i różnorodnych sałatek.
Składniki: mleko, szczepy bakterii mleczarskich, jogurtowych.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2020-10-04
WARTOŚĆ ODŻYWCZA | na 100g |
Wartość energetyczna (kJ) | 209 kJ |
Wartość energetyczna (kcal) | 50 kcal |
Tłuszcz (g) | 2,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1,3 g |
Węglowodany (g) | 4,0g |
w tym cukry (g) | 4,0 g |
Białko (g) | 3,4 g |
Sól (g) | 0,16 g |
Produkt uzyskany z mleka odtłuszczonego...
Celiko to polska firma zajmująca się produkcją...
Gołąbki z ryżem naturalnym to delikatne i...
Produkt wyprodukowany z mleka pasteryzowanego...
Syrop jest intensywny i słodki, dlatego do...
Fasolka w sosie pomidorowym to dobry pomysł na...
Naturalny płyn do mycia naczyń Nawilża i koi...