Krem z orzechów laskowych i daktyli z manną kokosową i kakao wyprodukowany przez Alpi. Laskolada idealnie imituję krem czekoladowy. Będzie świetnym uzupełnieniem tosta na śniadanie, naleśników czy owsianki. Możesz go również zjadać prosto ze słoiczka! Skład: Orzechy laskowe blanszowane i prażone 58%, daktyle suszone 33 %, manna kokosowa 6%, kakao o...
Masło migdałowe wyprodukowane przez Alpi z prażonych migdałów. Jest wyjątkowym produktem charakteryzującym się czystym składem, bez żadnych dodatków i polepszaczy smaku. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do porannej owsianki, naleśników, placuszków czy zwyczajnie do wyjadania go łyżką! Skład: Migdały prażone nieblanszowane 100%.
Mączka chleba świętojańskiego może zastąpić kakao w wypiekach, budyniach czy nawet domowych czekoladkach. Zawiera 60% mniej kalorii niż kakao i w 80% składa się z białka. W maśle orzechowym nie znajdziesz grama cukru ani słodzika, nawet naturalnego! Sprawdzi się ono świetnie w towarzystwie naleśników, placków i zdrowych kanapek do pracy lub szkoły.
Masło orzechowe firmowe wyróżnia się spośród innych klarowną deklaracją żywieniową dotyczącą składu, dzięki temu spełnia wymagania najbardziej wymagających konsumentów. W tym momencie oprócz przyjemności z jedzenia czerpiemy pokaźne korzyści zdrowotne. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego reguluje pracę przewodu pokarmowego oraz odżywia florę jelitową...
Bezglutenowy kokosowy krem słonecznikowy to starannie dobrana kompozycja, która doskonale sprawdzi się w kuchni zarówno jako dodatek do innych potraw, jak i samodzielny smakołyk, a także pozytywnie wpłynie na kondycję całego organizmu.
Pasta z nerkowców jabłko i cynamon wyróżnia się fantastycznym smakiem i zawartością wielu sprzyjających zdrowiu składników
Wyjątkowe w smaku masło jest przekąską odpowiednią zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Orzechy nerkowca to bardzo dobra przekąska dla chorych na cukrzycę oraz osób dziedzicznie narażonych na insulinooporność.
Masło orzechowe oprócz wysokiej zawartości błonnika pokarmowego ma także dużą ilość białka − aż 25% − a w nim dwa bardzo ważne aminokwasy: argininę i tryptofan.
Każdy z orzechów w mixie orzechowym crunchy ma wyjątkowy smak i właściwości odżywcze.
Kakaowy krem słonecznikowy to znakomita propozycja dla osób lubiących intensywne i oryginalne smaki
Słodki krem słonecznikowy doskonale smakuje nie tylko solo, ale również świetnie komponuje się z innymi daniami i przekąskami. Produkt będzie doskonałym dodatkiem m.in. do chrupiących krakersów, wytrawnych wafli ryżowych, żytnich naleśników, ciast i słodkich kremów.
Pasta to doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju owsianek, jaglanek, omletów, naleśników, gofrów, pieczyw czy krakersów. Można dodać je też do różnego rodzaju ciast, ciasteczek i innych słodkich wypieków, a także wykorzystać do przygotowania kremów, polew i sosów albo zrobić to, co miłośnicy orzechowych pyszności lubią najbardziej–wyjadać je łyżeczką...