Mleko poddawane jest procesowi pasteryzacji, a następnie odwirowaniu na wirówce, gdzie otrzymujemy śmietankę, a z niej, w wyniku procesu zmaślania - masło. Zmaślanie odbywa się w sposób tradycyjny w masielnicy.
Produkt wyprodukowany ze śmietanki poddanej procesowi zmaślania. Do masła ziołowego używa się mieszanki smakowej suszy ziół i warzyw oraz sól morska. Masło ziołowe pakowane jest w pojemniki plastikowe.Znakomiita do produktów grillowanych, grzanek, kanapek. Składniki produktu:Śmietanka, sól, czosnek, pietruszka. L2692 82% tłuszczu
Mleko poddawane jest procesowi pasteryzacji, a następnie odwirowaniu na wirówce, gdzie otrzymujemy śmietankę, a z niej w wyniku procesu zmaślania masło. Proces zmaślania odbywa się metodą tradycyjną w masielnicy. Osełka pakowana jest ręcznie i tym sposobem unikamy kontaktu masła z urządzeniami konfekcjonującymi co zapewnia produktowi niepowtarzalny smak....
Produkt wyprodukowany ze śmietanki podddanej procesowi zmaślania do masła. Proces zmaślania odbywa się metodą tradycyjną w masielnicy. Osełka pakowana jest ręcznie i tym sposobem unikamy kontaktu masła z urządzeniami konfekcjonującymi co zapewnia produktowi niepowtarzalny smak. Do Osełki dodawana jest sól morska.Produkt znakomity do kanapek szczególnie w...
Skład: Śmietanka pasteryzowana, enzym: laktazza. Zawartość tłuszczu 82% BEZ LAKTOZY