Podkategorie
Skład: Puree z jabłek 80%, puree z borówki amerykańskiej 20%.
Skład: Puree z jabłek 80%, puree z marchwi 20%.
Skład: Mango (składnik organiczny) 68%, banan (składnik organiczny) 30%, pigwa (składnik organiczny) 2%.
Skład: Gruszka (składnik organiczny) 65%, banan (składnik organiczny) 28%, agrest (składnik organiczny) 7%.
Skład: Przecier z owoców gruszki 100%.
Syrop jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 10:1.
Syrop malinowy jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 10:1.
Kompot wiśniowy to świetna alternatywa dla napojów owocowych czy gazowanych.
Kompot truskawkowy to świetna alternatywa dla napojów owocowych czy gazowanych.
Syrop z czarnego bzu jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 10:1.