Skład: Śmietanka, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Produkt wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki ukwaszonej.Skrzep umieszczony jest w lnianym woreczku w kształcie serca, odciskany i pakowany hermetycznie bądź w pergamin.Znakomity do bezpośredniego zużycia jak i różnego rodzaju sałatek.
Produkt uzyskany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki ukwaszonej. Proces technologiczny odbywa się w otwartych wannach twarożkarskich co przyczynia się do niepowtarzalnego, tradycyjnego smaku.
Produkt uzyskany z mleka odtłuszczonego pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki.
Produkt uzyskany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki.Zawartość tłuszczu: 4,0/100g
Produkt uzyskany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki.Zawartość tłuszczu: 4,0/100g
Skład: Twaróg ziarnisty, śmietanka pasteryzowana, sól.
Skład: Mleko, kultury bakterii mlekowych.
Produkt wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich. Włożony w kuliste formy, odciśnięty, obsypany solą. Wychłodzony i posypany mieszanką smakową suszy ziół i warzyw. Zapakowany hermetycznie w woreczki foliowe.