Produkt mleczny w formie emulsji tłuszczu w mleku odtłuszczonym otrzymywany przez oddzielenie tłuszczu metodami fizycznymi przez wirowanie, pasteryzowany o zawartości tłuszczu 12%. Poddana procesowi ukwaszania z użyciem kultur bakterii kwaszących.
Produkt mleczny w formie emulsji tłuszczu w mleku odtłuszczonym otrzymywany przez oddzielenie tłuszczu metodami fizycznymi przez wirowanie, pasteryzowany o zawartości tłuszczu 18%. Poddana procesowi ukwaszania z użyciem kultur bakterii kwaszących.
Produkt mleczny w formie emulsji tłuszczu w mleku odtłuszczonym otrzymywany przez oddzielenie tłuszczu metodami fizycznymi przez wirowanie, pasteryzowany o zawartości tłuszczu 30%.Znakmita do celów cukierniczych i kulinarnych.
Produkt mleczny w formie emulsji tłuszczu w mleku odtłuszczonym otrzymywany przez oddzielenie tłuszczu metodami fizycznymi przez wirowanie, pasteryzowany o zawartości tłuszczu 18%. Poddana procesowi ukwaszania z użyciem kultur bakterii kwaszących.
Skład: Śmietanka, bakterie fermentacji mlekowej w tym dobroczynne żywe szczepy Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Skład: Śmietanka, bakterie fermentacji mlekowej w tym dobroczynne żywe szczepy Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Skład: Śmietanka, bakterie fermentacji mlekowej w tym dobroczynne żywe szczepy Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Skład: Śmietanka, bakterie fermentacji mlekowej w tym dobroczynne żywe szczepy Lactobacillus acidophilus oraz Bifidobacterium.
Skład: Śmietanka, białka mleka, stabilizator-karagen. Wyprodukowano bez stosowania GMO.