Sery

Sery Liczba produktów w tej kategorii: 67 .

Widok:

Pokazuje 1 - 24 z 67 elementów
  • Produkt uzyskany z mleka pełnego pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego działaniem podpuszki, następnie odciśniętego i ogrzanego w serwatce do temperatury 90℃. Po wystudzeniu produkt obsypany jest liofilizowaną miętą. Znakomity do grillowania, przekąsek, smażenia, sałatek.

    12,99 zł
    W magazynie
  • Produkt wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich. Włożony w kuliste formy, odciśnięty, obsypany solą. Wychłodzony i posypany mieszanką smakową suszy ziół i warzyw. Zapakowany hermetycznie w woreczki foliowe.

    7,99 zł
    W magazynie
  • Produkt wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki ukwaszonej.Skrzep umieszczony jest w lnianym woreczku w kształcie serca, odciskany i pakowany hermetycznie bądź w pergamin.Znakomity do bezpośredniego zużycia jak i różnego rodzaju sałatek.

    6,39 zł
    W magazynie
  • Produkt uzyskany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki ukwaszonej. Proces technologiczny odbywa się w otwartych wannach twarożkarskich co przyczynia się do niepowtarzalnego, tradycyjnego smaku.

    6,49 zł
    W magazynie
  • Produkt uzyskany z mleka odtłuszczonego pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki.

    5,79 zł
    W magazynie
  • Produkt uzyskany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki.Zawartość tłuszczu: 4,0/100g

    11,99 zł
    W magazynie
  • Produkt uzyskany z mleka pasteryzowanego przez obróbkę skrzepu uzyskanego z użyciem czystych kultur mleczarskich lub maślanki.Zawartość tłuszczu: 4,0/100g

    6,09 zł
    W magazynie
  • SER z SUSZONYMI POMIDORAMI i CZOSNKIEM, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które pełnią ważną rolę w zachowaniu prawidłowej flory bakteryjnej i są zalecane podczas terapii antybiotykowej.

    7,29 zł
    W magazynie
  • Wyprzedaż

    Gouda to ser ekologiczny o mlecznym, kremowym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Jego smak zmienia się w trakcie dojrzewania i staje się bardziej pełny i wyraźny. Skład: Pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego z mleka: podpuszczka mikrobiologiczna.

    7,49 zł
    W magazynie
  • Gouda to ser ekologiczny o mlecznym, kremowym smaku i delikatnej, gładkiej konsystencji. Jego smak zmienia się w trakcie dojrzewania i staje się bardziej pełny i wyraźny. Skład: Pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego z mleka: podpuszczka mikrobiologiczna.

    10,99 zł
    W magazynie
  • Ser ekologiczny Maasdam to produkt o pełno-mlecznym, lekko słodkim, orzechowym smaku z delikatną owocową nutą. Ser ten nawet po upływie 7 tygodni leżakowania cały czas dojrzewa, dlatego jego smak w trakcie przechowywania zmienia się na coraz bardziej wyraźny i dojrzały.

    10,99 zł
    W magazynie
  • Tylżycki to ser ekologiczny o kremowym, wyraźnym, lekko kwaskowatym smaku, ceniony przez smakoszy serów o zdecydowanym bukiecie smakowym. Jego receptura i skład zbliżone są do receptur serów starorosyjskich. Skład: Pasteryzowane ekologiczne mleko krowie, sól, stabilizator-chlorek wapnia, kultury bakterii kwasu mlekowego z mleka; podpuszczka mikrobiologiczna.

    7,49 zł
    W magazynie
  • Dojrzewa powyżej 3 miesięcy w swojej naturalnej, woskowanej skórce. Znany jest z niezwykle wyrazistego i oryginalnego smaku. To ser wyraźnie kremowy z nutami słodkimi i delikatną pikantnością, która przybiera różne natężenia. Konsystencja sera jest jednolita, a przy tym ser doskonale się topi tworząc lejącą, gładką masę.

    10,99 zł
    W magazynie
  • Dojrzewa ponad pół roku w swojej naturalnej, woskowanej skórce. Wyróżnia się charakterystycznym, śmietankowym i delikatnie słonym smakiem, a także świeżym i subtelnym aromatem. Najlepiej smakuje w towarzystwie białego, wytrawnego lub musującego wina. Doskonale nadaje się do klasycznych włoskich dań. Można wykorzystać go także w formie wiórków albo...

    10,99 zł
    W magazynie
  • SER z ZIARNAMI, wyprodukowany z mleka konwencjonalnego to ser dojrzewający z udziałem probiotycznych bakterii kwasu mlekowego LAB, które pełnią ważną rolę w zachowaniu prawidłowej flory bakteryjnej i są zalecane podczas terapii antybiotykowej.

    7,29 zł
    W magazynie
  • Ser ekologiczny Maasdam to produkt o pełno-mlecznym, lekko słodkim, orzechowym smaku z delikatną owocową nutą. Ser ten nawet po upływie 7 tygodni leżakowania cały czas dojrzewa, dlatego jego smak w trakcie przechowywania zmienia się na coraz bardziej wyraźny i dojrzały.

    7,49 zł
    W magazynie
  • Składniki: mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych.

    8,99 zł
    W magazynie
  • Ser sałatkowy Grikios to miękki ser solankowy, wytwarzany z krowiego mleka pasteryzowanego. Ser o stałej, zwartej konsystencji – znakomity dodatek do sałatek. Należy do serów kwasowo-podpuszczkowych, pełnotłustych – 45% zawartości tłuszczu w suchej masie.

    5,99 zł
    W magazynie
  • Zottarella ser mozzarella produkcji Zott to typowy włoski, smaczny ser. Włosi dodają go do wielu potraw i słusznie, bo jest cennym źródłem białka, a przy tym jest bardzo lekka i zawiera niewiele tłuszczu. Poleca się jej częste spożywanie w przypadku diet odchudzających, jest lekkostrawna oraz przede wszystkim pyszna.

    4,69 zł
    W magazynie
  • MLEKOVITA wychodząc naprzeciw potrzebom żywieniowym konsumentów cierpiących na nietolerancję laktozy wprowadziła do swojego asortymentu produktów ser Favita bez laktozy w wygodnym opakowaniu 270g. Ser Favita jest najlepiej rozpoznawaną wśród konsumentów marką w kategorii serów sałatkowo-kanapkowych. Ma miękką i elastyczną konsystencję, idealnie białą...

    4,89 zł
    W magazynie
  • Goat Farm Ser kozi to produkt plastrowany, idealnie nadaje się bezpośrednio na kanapki lub deskę wędlin i serów, a także szwedzki stół. Produkowany z pasteryzowanego mleka koziego. 

    9,29 zł
    W magazynie
  • Skład: Śmietanka pasteryzowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Wyprodukowane bez stosowania GMO 

    7,99 zł
    W magazynie
  • Skład: Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato norbiksyna.  Bez konserwantów.

    4,89 zł
    W magazynie
  • Skład: Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato norbiksyna. Bez konserwantów.

    4,89 zł
    W magazynie
Pokazuje 1 - 24 z 67 elementów